Meerwaarde in Wonen

Bij Viavesta willen we een positieve impact hebben op onze klanten en de maatschappij. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling en verduurzaming van Gouda door middel van vastgoed. Al 20 jaar zijn we actief in de regio Gouda en sinds 2021 zijn we onderdeel geworden van de Bij Groep.

Met die gebundelde kennis en ervaring is door de jaren heen een groot en divers netwerk ontstaan. Onze makelaars kennen alle ins en outs van de woningmarkt in Gouda en omgeving. We zijn een fris en gedreven team dat op een open en transparante manier elkaar en anderen inspireert en adviseert. Zo willen we authentieke en langdurige relaties opbouwen. Op een persoonlijke en betrokken manier gaan we graag met enthousiasme voor jou aan de slag.

Duurzaam door te doen

Duurzaamheid speelt bij ons een grote rol. We zien het als onze opdracht om hierin bij te dragen aan de ontwikkeling van Gouda. Juist door bij onszelf te beginnen en onze klanten hierin te adviseren. Zo maken we gebruik van elektrische auto’s en zijn we in de zomer van 2022 verhuisd naar een nieuw kantoor. Dit pand hebben we, samen met investeerders, weten te vernieuwen en verduurzamen naar energielabel A++. Ook helpen we onze klanten bij het maken van duurzame beslissingen.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.