Gratis adviesgesprek

Wanneer je eerst op zoek gaat naar een nieuwe woning is het alvast goed om te weten wat je woning waard is, zodat je weet wat je kunt besteden aan een nieuw huis. Bij Viavesta kunnen wij je helpen met een gratis waardebepaling van jouw huis. Daarnaast vertellen wij graag hoe wij de verkoop van jouw woning zouden kunnen aanpakken, dit kan natuurlijk ook in een later stadium.

Hoe doen wij dit?

Er zijn verschillende factoren die de waarde van een woning bepalen, waaronder de staat van onderhoud, de perceeloppervlakte, de woonoppervlakte, het type woning, de bestemming en de locatie. Deze factoren worden vergeleken met andere verkochte woningen uit dezelfde omgeving. Daarnaast stellen wij zelf berekeningen op. Dit totaalplaatje verwerken wij in ons prijsadvies.

Duurzaamheid

Ook het energielabel draagt bij aan de waarde van een woning. Ben je bang dat jouw energielabel roet in het eten kan gooien? Geen zorgen, hier kunnen wij je bij helpen. 
Klik hier voor meer informatie.

Hypotheek

Wanneer je weet hoeveel jouw woning waard is, is het ook fijn om er achter te komen wat dit doet voor je gehele financiële plaatje. Onze onafhankelijke financieel adviseur van Ooms kan je verder helpen. Zo weet je precies hoeveel je kunt besteden en kun je gericht zoeken naar jouw (betaalbare) droomhuis.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan via het contactformulier!

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.