Meerwaarde in de maatschappij

Bij Viavesta willen we meerwaarde creëren in de maatschappij. We vinden het daarom belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling en verduurzaming van Gouda. Juist door bij onszelf te beginnen en onze klanten hierin te adviseren.

Duurzaamheid bij Viavesta

Als bedrijf hebben wij een positie aangenomen in de maatschappij waarmee wij impact kunnen maken in Gouda. Hier willen we dan ook graag gebruik van maken. Wij proberen zo veel mogelijk op de fiets naar afspraken te gaan of pakken de elektrische auto. Ook zijn we in de zomer van 2022 verhuisd naar een nieuw, duurzaam kantoor. Het pand heeft een energielabel A++ en is dus volledig voorzien van ledverlichting met vertrekschakeling, 155 zonnepanelen en een warmtepomp.

Nu vertellen wij dit niet om te laten zien ‘hoe goed’ wij het doen, maar om te onderstrepen dat wij zelf ook ons steentje bijdragen aan een duurzaam Gouda. We doen dan ook niets liever dan jou adviseren over duurzaamheid en vastgoed.

Duurzaamheid bij Verkoop

Naast onze eigen impact vinden we het ook belangrijk om klanten te adviseren. Overweeg jij om je huis te verkopen? Kopers hechten steeds meer waarde aan een goed energielabel. Wil je jouw woning verkopen maar ben je bang dat jouw energielabel roet in het eten kan gooien? Geen zorgen. Wij willen je graag helpen door een duurzaamheids-adviesrapport op te laten stellen door een specialist. Hierdoor wordt het voor kopers duidelijk welke veranderingen ze kunnen aanpassen om de woning te verduurzamen en de kosten te verlagen.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.