Aankoopcafé voor woningzoekenden: krijg antwoord op al je woonvragen

Een huis of appartement kopen is een spannende uitdaging! Het begint bij het vinden van je droomhuis en daarna komen alle juridische aspecten, de financiering, bouwkundige uitdagingen en overige praktische zaken. Gelukkig is er nu een geweldige kans om je te helpen. Bij Viavesta Woningmakelaardij organiseert een aankoopcafé om je door het hele proces te begeleiden, zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen op de huidige woningmarkt.

Ontdek het Aankoopcafé!

Op donderdag 27 juni staan diverse experts voor je klaar om je door het aankoopproces van een woning of appartement te loodsen. Bij Viavesta woningmakelaardij organiseert in samenwerking met notariskantoor Wagener, Ooms financieel adviseurs en GoGreen Solutions een super informatieve en gezellige avond.

Wat is een Aankoopcafé?

Het aankoopcafé is een leerzame en inspirerende avond waar je vrijblijvend en zonder afspraak kunt binnenlopen voor al je woningvragen. Het vindt plaats bij Bij Viavesta Woningmakelaardij, Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda. De koffie en thee staan klaar en de toegang is helemaal gratis. Je bent van harte welkom tussen 19:00 uur en 20:30 uur.

Wat kun je verwachten?

  • Makelaars Karin Kootstra en Jos Belder vertellen je alles over hoe de woningmarkt werkt, hoe je aan een woning komt en hoe het biedingsproces werkt.

  • Hypotheekadviseur Mariëlle Moerman legt alles uit over hypotheken en de maandlasten die daarbij komen kijken.

  • Notaris Carine Wagener informeert je over de juridische aspecten van het kopen van een huis, schenkingen, samenlevingscontracten en testamenten.

  • Ezra Tabo van GoGreen Solutions helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor verduurzaming van je huis.

Je kunt op een ongedwongen wijze van tafel naar tafel hoppen of specifieke vragen stellen. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via onderstaande link: 

Aanmelden voor het aankoopcafé

Kom naar ons Aankoopcafé!

Bezoek ons aankoopcafé en krijg antwoord op al je woonvragen. Dit is jouw kans om met de juiste kennis en ondersteuning jouw ideale woning te vinden. Wij kijken ernaar uit je te helpen op weg naar je droomhuis.

Mede mogelijk gemaakt door: 

aankoopcafe

Terug naar overzicht