Meerwaarde voor milieu

Bij Viavesta zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor het milieu. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons en we zien het als onze taak om daarin een bijdrage te leveren aan de toekomst van Gouda. Dat doen we door verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op het milieu en de samenleving. We streven voortdurend naar innovatie en het verbreden van onze kennis. Zo verbeteren we de kwaliteit van vastgoed en het gebruik ervan.

Impact maken

Als bedrijf willen wij impact kunnen maken in Gouda. Wij proberen zo veel mogelijk op de fiets naar afspraken te gaan of pakken de elektrische auto als het niet anders kan. 

In de zomer van 2022 zijn we ook verhuisd naar een nieuw, duurzaam kantoor. Het pand heeft een energielabel A++ en is volledig voorzien van ledverlichting met vertrekschakeling, 155 zonnepanelen en een warmtepomp. Zo dragen wij ook zelf ons steentje bij aan een beter milieu.

Duurzaamheid bij verkoop

Naast onze eigen impact vinden we het belangrijk om klanten te adviseren. Overweeg jij om je huis te verkopen? Kopers hechten steeds meer waarde aan een goed energielabel.

Ben je bang dat jouw energielabel roet in het eten gooit bij de verkoop van je huis? Geen zorgen. Wij helpen je graag met een duurzaamheids-adviesrapport. Daarin staat precies welke aanpassingen nodig zijn om je woning te verduurzamen en de energiekosten te verlagen. Handig om te weten voor de koper, maar je kunt ook overwegen om sommige aanpassingen zelf te doen. Zo draag je bij aan duurzaamheid én verbeter je de marktwaarde van je woning.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.